Úvaha neznámého vojína ....

08.11.2018 10:36

 

Jak zařadit naše veterány a naší republiku na úrověň nacistického Německa a vojsk SSSR? To je krása, plná ústa vlasteneckých řečí a pak stáhnout ocas, jako pejsek, co se schovává za velké psa. Tady je alespoň vidět, kdo chce a bude plnit závazek v rámci protiteroristického boje a kdo jenom žvaní!!! A kdo chce utíkat? Největší tlučhuba a válečník Okamura, Zaorálek, Jakl a Klaus starší, část ODS, Knížepán taktéž a pak samozřejmě socani a nesmím opomenout neomarxisty, Sluníčka a Kavárnu a každý zatroubil na ústup a až se stane nedej bože teroristický útok v Praze, nebo někde v republice? 

Tak jí opustíme? Vzdáme se? Zalezeme, jako krysy do kanálů? Asi ano. A kdo řekl, že budeme bojovat? Nenáviděná osoba Babiše a Zemana! Kteří jasně a všudě hovoří a to včetně mezinárodních jednání, že neutečeme. Jinak chtějí všichni utíkat, jako smradi. Přesně, jako politici v září 1938. Nebudeme bojovat a pan Hitler nás nechá přežít a ta samá parta, co prodala republiku, mu pak daruje židy a mlčí. A ještě jedna otázka, proč tedy tahle parta leze ke Hrobu Neznámého vojína a chodí ke kostelu do Resslovy ulice? Jenom se předvádět a tím plivou na hroby všech vojáků, kdo padl od roku 1914 na frontách válek a je vidět, kam si to tento sluha Václava Klause staršího načasoval, pěkně ke Dni veteránů a pár hodin po pohřbu dalšího hrdiny a tak je vidět, kdo za koho asi kope a hlavně, kam tímto svým výronem poslal všechny veterány a padlé? 

Postavil je na úroveň okupačních sil nacistického Německa a SSSR a ČSoL opět mlčí ještě doplním, jak se mají cítit vojáci a policisté, co na základě dohod slouží roky v zahraničí a teď je skupina těch politiků a stran, co je tam posílají a ještě se u toho natřásají, hodí přes palubu a označí za okupační jednotky?

Každopádně si myslím že jsme tam neměli lízt. Není to naše země. Nemáme tam co dělat. To samé platí pro ně tady. Každá opice má svůj strom .