Piráti a Trockij

07.04.2019 18:30

"Občané dali možnost některým "novým" osobám, stranám a hnutím možnost se předvést a nebo se dehonestovat"...."Pokud je nepřítel ve stínu, nelze s ním bojovat, postavíte-li ho ovšem na Slunce, tak se zničí sám, protože jeho nastavení loutky nebo duševního mrzáka mu nedovolí se chovat čestně a mravně". Toto jsem napsal těsně po parlamentních volbách.

Četli jste o tom jak se Piráti snažili "zdanit prázdné byty v Praze"? Tedy dle pana primátora Hřiba je vlastně ani zdanit nikdy nechtěli, jak uvedl včera v rozhovoru pro Novinky, aby pak nakonec řekl, že to ovšem nevylučuje. Ten rozhovor s ním je velice poučný, proto ho dám do komentářů. Skutečně si ho přečtěte, protože ukazuje nejen kompetenci této osoby, ale i jeho duševno. A navíc je to legrace, tedy pokud si neuvědomíte, že jde o naše peníze. Dnes se pro změnu naopak ukázalo, že toto zdanění měli Piráti již ve svém programu před parlamentními volbami. A jakou metodu chtěli použít na zjišťování, který byt je prázdný a neobývaný? Měli si nechat vypracovat analýzu s ohledem na to, kolik který byt v Praze odebírá elektřiny, aby věděli kde někdo žije a kde nikoliv. Není divu, že se o této jejich snaze vyjádřili jejich "koaliční partneři" jako o "šmírování". A co se ještě dělo? Byl vznesen dotaz, jestli tato studie byla skutečně zadána a jaká byla odpověď? Pan Hřib řekl, že nikoliv, dotyčný institut, který ji měl provést také tvrdí, že nic zadáno nebylo a co na to řekl radní pro bytovou výstavbu Zábranský, jak jinak než Pirát? Že to zadáno bylo a pracuje se na tom.

S kým se dostali díky tomu Piráti do konfliktu? Se stranou TOP09, tedy s jejich "koaličními partnery".

A co se ještě dnes objevilo v tisku? Že za pouhopouhý měsíc utratilo vedení Prahy za výlety, pardon, za zahraniční cesty, 700 tisíc korun. Kdy "jen" za výlet do San Franciska dali 300 tisíc Kč. A v daném měsíci si ještě pan primátor zadarmo zaletěl na Tchaj-wan a to i se svou ženou a s pirátskými přáteli - poslancem Michálkem a jeho přítelkyní "zastupitelkou", která "proslula" svou porno minulostí. Myslíte si, že by se Hřibova žena a jeho dva přátelé dostali do této země zadarmo, pokud by pan primátor nebyl primátorem a nevzal je tam? Není to opět těžce neetické? Je to stejné, jako když vás pozve firma, která do vaší společnosti chce něco dodat, třeba nový přístroj, nebo obráběcí stroj, na školení, kde vám prý vše předvede a proškolí vás. Ovšem školení trvá týden a koná se na Costa Brava a "školení" trvá vždy jen hodinu denně. Je to sice úplatek jako blázen, ale když je to školení, tak to přece projde ne?

Proč to píši a jak to souvisí s Globální politikou?

Piráti jsou Trockij Jugend, je to naprosto charakteristická psycho-trockistická strana osob, které jsou hluché k jakékoliv kritice, kterým je celkem jedno co budou hlásat, ale hlavně že tím zkusí ukojit své neukojitelné ambice, kteří jsou zcela přesvědčení o své předurčenosti, kteří vždy vystupují při obhajobě jakéhosi "abstraktního dobra" a přesně vědí, že vy musíte, zatímco oni mohou. Přidáme-li k tomu propastný rozdíl mezi slovy a činy, tak zde máme naprosto přesně definovaného psychotrockistu - Piráta a to i jejich voliče.

TOP09 jsou napojeni na US státní elity, neokony, tedy jsou z hlediska Globální politiky mnohem výš, než tato partička, které udělali umělou reklamu před posledními volbami, aby místo nich, pracovali dál na rozvrácení naší země. (Proč místo nich? protože Topka byla již našimi občany prokouknuta.) Vědí to Piráti? Těžko. Pamatujete si jak před posledními parlamentními volbami byl všude Bartoš, ale opravdu všude? Ve všech diskuzích, v novinách, časopisech, až měl člověk strach, aby na něj nevyskočily dredy i z vlastní ledničky? Dělali mu uměle píár a zvyšovali mu rating, i když jako strana byli vždy neúspěšní a neměli ani nikoho v parlamentu. Vsadím se, že mnoho jejich příznivců je dodnes přesvědčeno, že se všichni ti reportéři, programoví ředitelé a šéfredaktoři prostě jednoho dne probudili a rozhodli se, samozřejmě zcela spontánně, dát prostor v médiích jednomu, zatím neúspěšnému politikovi, který do té doby "proslul" jen svým paktováním a podporou extrémistické organizace Antifa, která je již v některých zemích USA brána jako teroristická.

Antifa byla založena v 30-tých letech jako militantní odpověď na nacistické jednotky SA a SS. A kdo ji založil? Komunistická strana Německa. Asi si říkáte, co mají tito extrémisté společného s komunisty, tedy tak jak je známe z dob socialismu? Vůbec nic. Němečtí komunisté nebyli stalinisté, ale skuteční marxisté (vyznavači ideologie žida Marxe) tedy trockisté!!! Šlo jim o vyvolání permanentní socialistické revoluce, kdy v ní měl shořet celý svět, což byla Trockého (žid Bronstein) oblíbená hláška a kterou stalinisté nesnášeli, protože jim šlo o národ a nikoliv o "rudou" globalizaci a jedinou světovládu. Už je tedy jasné, proč právě Bartoš a Piráti podporují Antifu? Každá teroristická organizace, která se chce nějak legitimizovat, má své politické křídlo. Islamisté mají Muslimské bratrstvo, IRA měla stranu Sin Féin atd.

Piráti nejsou Českou stranou. Jsou mezinárodní a sídlo mají, jak jinak, než v Bruselu. Tomu sídlu říkají, jak jinak, než Internacionála. To, jaké mají mít názory, se tedy odvíjí v zahraničí a nikoliv u nás. Samozřejmě, že dělají i "vlastní" rozhodnutí, ale vždy jen a pouze na základě jasně dané algoritmiky jejich psychiky, která je podmíněna "jejich" ideologií. Jakou mají mravnost ukazují každý den. Začalo to již tím, že chtěli jako první v historii (ani nacisté a ani komunisté to nikdy nezkusili), prolomit mlčení mezi klientem a jeho právníkem, což je samo o sobě děsivé. Pokud jim lidé opět dají mandát, tak tyto osoby budou dál škodit této zemi a hlavně budou mít vliv na další generace.

"Pusťte nás na ně!!" Na občany této země, což již neřekli.

Víte co se dělalo kdysi s piráty? Používala se k tomu ráhna a lana, jenže tyto "naše" osoby nejsou skutečnými piráty, ale jsou to spíš korzáři, kapeři. Rozdíl je v tom, že pirát byl samostatná, svobodná jednotka, zatímco korzár měl glejt od panovníka, mnohdy cizí země, pro kterého loupil. A tihle poslouchají cizí noty. Pokud by neposlouchali, nesměli by totiž používat mezinárodní název "Pirát".

Už je jasnější proč jsem psal po volbách ty úvodní věty? Loutka ovládaná proti-lidskou ideologií (a takové jsou naprosto všechny ideologie, byť jsou některé horší než jiné) nemůže nikdy jednat jinak, než jak to odpovídá jejímu nastavení. Kdo jde proti občanům vlastní země a poslouchá lidi, kteří svět dostali do totální krize, tak ten NIKDY neudělá nic skutečně dobrého a to i kdyby se o to upřímně snažil.

5.4. 2019 Petr Novák, převzato z autorova profilu